Ran på nesøya
Foto: Nadir Alam / NRK

Hjemmeran på Nesøya

Oppsummert

To menn er pågrepet og siktet for væpnet ran etter å angivelig ha tatt seg inn i en bolig på Nesøya i Asker 29. august. En mor og sønnen hennes ble stripset fast under ranet.

 • 25-åring erkjenner ran

  En av de to siktede for det væpnede ranet på Nesøya 29. august erkjenner å ha gjennomført ranet, skriver Budstikka. Den norske 25 år gamle mannen forteller via sin forsvarer at han hadde vært ruset på amfetamin i tre døgn før ranet.

 • Ranere fikk med seg lite

  Ranerne skal ikke ha fått med seg store verdier fra det brutale ranet av en mor og sønn på Nesøya i går. Politiet sier til Budstikka at ranet virket lite målrettet og at ranerne fikk med seg noen smykker og andre personlige eiendeler.

 • Etterlyser bil etter ran

  Politiet ber publikum ta kontakt dersom dei har sett ein liten sølvgrå Volkswagen på Nesøya eller i Drammen tysdag ettermiddag. Bilen er truleg 10 år gammal eller eldre, og sannsynlegvis av typen Golf, opplyser politiet til VG. Dei trur bilen kan ha vore i Drammen fleire gongar i går ettermiddag. Politiet jaktar etter minst to ukjente gjerningsmenn etter eit væpna ran av ein kvinneleg næringslivsleiar og hennar vaksne son på Nesøya.

 • Nesøya: Ingen er pågrepet

  Politiet har ikke pågrepet noen etter at en mor og en voksen sønn ble ranet i hjemmet sitt på Nesøya i går ettermiddag. Politiet sa i går at de har rimelig gode indikasjoner på hvem ranerne er, men det stemmer ikke, sier operasjonsleder Roger Hjertø.