Hopp til innhold

Her møter damene Morten Harket

Se damene, som har reist fra USA, England og Frankrike for å dra på konsert med Morten Harket, møte sitt store idol.

Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Se reaksjonene til damene i fangruppen «Naughty Nine Sisters».

Praten gikk fort og ivrig da NRK møtte venninnene utenfor Sentrum Scene i Oslo tidlig fredag morgen. Under påskudd av å skulle ta et bilde av gjengen foran scenen, fikk NRK tatt med de ni venninnene inn i konsertlokalet noen timer før konserten.

Overraskelsen var stor da Morten Harket plutselig hopper ned fra scenen like ved dem.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Harket-fans

MED SKINNARMBÅND I KØEN: Andrea Marshall fra England, Aurelie Le Brettevillois fra Frankrike, Clara Dodson, Debbie Heath, Marilyn Reilly, Sara Sparkman alle fra USA, Martinez Lydia Geslin fra Frankrike, Melissa Singleton fra England og Natasha Murphy fra Irland har reist langt for å treffe sitt store idol.

Foto: KAJA FIGENSCHOU / NRK

De ni damene, som kaller seg «Naughty Nine Sisters» ble kjent på en fangruppe om Morten Harket på Facebook i mai. Siden har de snakket sammen hver eneste dag, stort sett om sin store helt.

Da det ble kjent at drømmemannen skulle spille i Oslo, bestemte de seg med en gang for at de ville reise sammen til Harkets hjemland. Det er første gang de møter hverandre.

Clara Dodson viser fram t-skjorten hun har laget

HAR VENTET I 30 ÅR: Clara Dodson fra Kentucky i USA viser fram en t-skjorte hun har fått laget for anledningen.

Foto: Kaja Figenschou / NRK