Henter nok en franskmann på prøve?

Sarpsborg 08 fortsetter å kartlegge utenlandske spillere.

Sarpsborg-spillerne omfavner Øyvind Hoås

Øyvind Hoås og de andre Sarpsborg-spillerne kan få besøk av en fransk spiller kommende uke.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

– Det kan være at det kommer en ny spiller på prøvespill den kommende uken, men det er ikke 100 prosent spikret enda, sier sportslig leder i Sarpsborg 08, Bjørge Øiestad til NRK.no.

Spilleren det skal være snakk om er en forsvarsspiller fra Frankrike, som kan spille både back og kant.

I går fortalte Øiestad til Sarpsborg Arbeiderblad at klubben kun har råd til én ny spiller og at de primært ser etter en defensiv midtbanespiller.

– Vi skulle gjerne hatt et par-tre spillere til, men budsjettet sier at vi kun har råd til èn spiller til utenfra, sier han til avisen.

– Det stemmer at vi primært ser etter en defensiv midtbanespiller. Det er ikke mye penger igjen til å hente inn spillere. Men å få spillere til å vise seg frem på trening er gratis, sier Øiestad til NRK.no i dag.

Avkrefter engelsk prøvespiller

På diverse nettforum, blant annet hos supporterklubben Fossefallet, ryktes det også at den engelske spissen Liam Dickinson skal vise seg frem for klubben den kommende uken.

Dickinson er 27 år gammel og har spilt for 16 forskjellige klubber de siste 10 årene.

– Han har hatt ganske mange klubber for en 27-åring, og det er sannsynligvis fordi han ikke har vært noen engel. "Han er høyrøstet og vokal og har hatt altfor mange sene kvelder på byen opp gjennom årene. Men han har modnet, sa hans agent til den britiske nettavisen thisisstaffordshire.co.uk i fjor sommer.

– Det er bare rykter og spekulasjoner, sier Bjørge Øiestad, som avkrefter at Dickinson skal prøvespille for dem.

Les også: