Sperret av fylkesvei etter funn av kvinne i grøftekant

Politiet sperret av et stort område i Askim etter at en kvinne ble funnet i grøfta på fylkesvei 115. Kvinnen var ikke kontaktbar.

Politifolk med refleksvester i Askim

UNDERSØKER: Politiet gjennomsøker området hvor kvinnen ble funnet i Askim.

Foto: Freddie Larsen

Kvinnen ble funnet i en grøftekant langs Trøgstadveien i Askim i morgentimene mandag.

– Kvinnen var ikke kontaktbar og ble ivaretatt av helsevesen. Hun er kjørt til Sykehuset Østfold, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt.

Politiet sperret av både fylkesveien og et større område av et jorde. Flere politipatruljer og krimteknikere jobbet i flere timer med å gjennomsøke området og sikre spor.

Klokken 10.30 ble veien åpnet igjen, etter å ha vært stengt i seks timer.

Politibil og sperrebånd over riksvei

Riksvei 115 i Askim er sperret av.

Foto: Freddie Larsen

– I og med at vi ikke har fått snakket med henne om hva som har skjedd, har vi flere ulike hypoteser som vi jobber ut ifra, sier Nygård.

Kvinnen var ikke påført noen synlige skader da hun ble funnet, men politiet klarte ikke å få kontakt med henne. Kvinnen skal avhøres på sykehuset.

– Politiet har ikke på nåværende tidspunkt mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, sier jourhavende jurist i Øst politidistrikt, Thor Larsen, til NRK mandag ettermiddag.

Politiet ønsker likevel å komme i kontakt med vitner som har kjørt på Trøgstadveien mellom halv fire og halv fem i natt.