Stegavik går fra håndball til «hands»

Landslagsspiller i håndball, Steffen Stegavik må spille kamp i 2. divisjon til helgen – i fotball.

Steffen Stegavik, Norge

Steffen Stegavik spiller til daglig håndball for Elverum. I helgen skal han spille fotball for Strindheim.

Foto: Skaug, Thomas Rasmus / SCANPIX

Steffen Stegavik spiller til daglig håndball i Elverum og har fått 34 kamper med flagget på brystet for det norske landslaget.

På lørdag må han derimot bytte ut klister og håndball med fotball og «hands». Stegavik er nemlig tatt ut i Strindheims tropp til kampen mot Moss i 2. divisjon og kan dermed få sin debut på A-lagsnivå i fotball, skriver adressa.no.

– Jeg ble med på trening tidligere denne uken, så fikk jeg være med på kamp. Tidligere har jeg kun spilt B-kamper for Strindheim, sier Stegavik

Må regne med spilletid

Trønderne er skadeplaget og trener Finn Morten Moe sier at Stegavik må forberede seg på at han må i aksjon utover i kampen mot Moss.

– Bakgrunnen for at Steffen blir med er at vi sliter med skader. Nå har vi 14 spillere ute av troppen og mangler folk. Jeg trente Steffen da han var juniorspiller. Han kom til Trondheim denne uka og spurte om å få trene og har klart seg veldig bra, sier Moe.

Les også:

Steffen Stegavik betegnes som en midtbanespiller med god fotballforståelse. Han er for øvrig samboer med Camilla Herrem, også hun landslagsspiller i håndball.