Hopp til innhold

Fire haker og en sprekk til Fredrikstad

Suksessforestilling inntar Båthuset i juni.

Vivi Haug

NESTOR. Vivi Haug er selve revydronningen av Fredrikstad. 2 200 har sett henne sammen med Johannessen og Gunstrøm i forestillingen 'Fire haker og en sprekk' i løpet av fjoråret og i år.

Foto: NRK

Øyvind Johannessen, alias "Raymon", Tor-Erik Gunstrøm fra Dizzie Tunes og Fredrikstads revydronning Vivi Haug har gjort suksess med sin forestilling "Fire haker og en sprekk".

2 200 har sett forestillingen i løpet av fjoråret og i år, og nå står Fredrikstad for tur.

Les også:

Tor Erik Gunstrøm

MED TO AV HAKENE. Tor Erik Gunstrøm er en prisbelønt norsk musiker (trommer) og komiker, og godt kjent fra sin tid i Dizzie Tunes (1959–2001) og i rollen som tryllekunstneren Frederico del Fiasco (bildet).

Foto: Greve, Jan / Scanpix

- Artig at folk trives

- Forestillingen har besøkt Halden, Rakkestad, Sarpsborg og Askim, og det er veldig hyggelig at så mange har åpnet latterkranene underveis, sier Geir Andersen, som er produsent og arrangør for de tre revyveteranene.

I følge ham ante initiativtakerne lite eller ingenting om hvor stor etterspørsel etter billetter det skulle bli, da første forestilling ble satt opp i Halden i den 7. september i fjor.

- Det som var tenkt som en eneste forestilling i Fredrikshalds Teater med arbeidstittelen "En ellevill kveld med" ble raskt til tre utsolgte hus og 750 solgte billetter, forteller Andersen.

Øivind Johannessen alias Raymon

PÅ HJEMMEBANE. Øyvind Johannessen har vært aktiv som musiker og revyskuespiller på scener i Fredrikstad og resten av landet tilbake til 70-tallet. Nå er han klar for å få folk til å le seg ihjel i Båthuset i hjemkommunen.

Foto: NRK

Båthuset neste

Nå skal trioen innta Båthuset i Fredrikstad fra slutten av juni og spille forestillinger "etter behov".

Johannessen og Haug spiller på hjemmebane, og Gunstrøm er også godt kjent med Fredrikstad-publikummet fra tidligere forestillinger.

- Vi trår til 28. juni, og slipper haker og sprekk løs på folk i Fredrikstad, sier Geir Andersen.