Hopp til innhold

Gode dager for Shaaban

FFKs keeper Rami Shaaban mister midlertidig sin argeste konkurrent til plassen i landslagsburet, og Hammarby-supporterne gleder seg til at han kanskje kommer.

Rami Shaaban
Foto: Sven Nackstrand / Scanpix/AFP

Det er mellom FFKs Rami Shaaban og Manchester Citys Andreas Isaksson at konkurransen har stått om hvem som skal ha keeperdrakten med det svenske flagget på brystet.

Isaksson har vært mye skadet, og det har vært fritt frem for Shaaban helt siden høsten 2006, med noen få innhopp av Isaksson på landslaget.

Nå har Manchester Citys manager, Sven-Göran Eriksson, tydelig sagt at Joe Hart skal være førstekeeper i Manchester City. 

Isaksson ventes å forlate City svært raskt.

 2 x klubbytter

- Jeg synes det ville være rart om Isaksson ikke forlater City nå, sier Sveriges Radios ekspertkommentar Ralph Edström til SR.

Han tror "Svennis" har vanskelig for å velge Isaksson nettopp på grunn av at de begge er svenske.

Mye taler for at Isaksson nå går til en annen klubb for å få være førstekeeper. En benket keeper får ikke spille landslagskamper har han erfart i mer enn et år, mens han har vært skadet og har vært reserve på City.

The Times skriver at han trolig forlater klubben allerede i januar.

Landslagets andremålvakt i  perioder, Rami Shaaban,  kan om kort tid også komme til å bytte klubb.

Han har sagt at han ønsker å flytte til Stockholm, og mye tyder nå på at han havner hos Hammarby i toppserien.

Supporterne vil handle mer

Rami Shaaban møtte Hammarby for tredje gang, da han denne uke forhandlet med klubben.

Den svenske klubben har lagt inn bud på Shaaban tidligere i år, men budet ble avvist av Fredrikstad fotballklubb.

Shaaban er populær blant Hammarbys supportrar, og fansen signaliserer nå at de vil bidra til å lokke FFKs keeper fra Fredrikstad til Stockholms-klubben.

- Supporterne har sagt tydelig i fra at de ønsker Shaaban, og de lover å handle flere klubbsouvenirer, dersom han kommer sier informasjonssjef i Hammarby Urban Rybrink til Sportbladet.