Gjengmedlem involvert i slåsskamp med kniv og øks

En mann ble knivstukket og sendt til sykehus etter en slåsskamp ved Carl Berners plass i Oslo. – Mannen ble knivstukket i brystet, sier politiet.

Carl Berner

RYKKET UT: Politiet på plass ved krysset Tromsøgata/Dælenggata etter at de fikk flere meldinger om et slagsmål med kniv og øks.

Foto: 03030-tipser

Rundt klokken 14.45 fikk politiet melding om at flere menn sloss i krysset Tromsøgata/Dælenenggata på Carl Berner i hovedstaden. Flere politipatruljer ble sendt til stedet.

En person er siktet for legemsbeskadigelse med kniv, opplyser Krimvakta i Oslo politidistrikt.

Laster Twitter-innhold

Et vitne har forklart til NRK at tre menn sto ved en grå stasjonsvogn. En av dem tok med seg ei øks og gikk over veien til en fjerde mann. Han skal ha hatt en kniv i handen, og stukket mannen med øks i brystregionen.

– Det kom kjapt inn meldinger på at det skulle være kniv og øks med i slagsmålet. Vi har nå kontroll på personene og åstedet, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Mannen som ble stukket med kniv er ikkje livstruende skadd, men han har fått behandling på Oslo Universitetssykehus. Etter det NRK kjenner til er en eller flere av de involverte personene tilknyttet gjengmiljøet i Oslo.

– Dette fremstår som en konflikt mellom to personer. Den ene har trekt kniv mot den andre. Det skal være snakk om et gjengoppgjør, men en personlig konflikt. Begge personene er godt kjent av politiet, sier vaktleder Øyvind Torgersen på Krimvakta i Oslo-politiet.

Carl Berner

Én av de involverte blir pågrepet av politiet.

Foto: 03030-tipser