Hopp til innhold

Her blir urmakerforretningen ranet

Politiet ønsker flere tips fra publikum, etter ranet av en urmakerforretning i Drammen fredag. De har nå frigitt bilder fra overvåkningskameraer i butikken.

Overvåkningsbilde av raner

Dette er et av bildene som er fanget opp av butikkens overvåkningskameraer.

Foto: Politiet

Det var fredag ettermiddag fire personer ranet urmakerforretningen Roll Hansen i Drammen sentrum. Ranerne brukte pepperspray, og de var bevæpnet med pistol.

Overvåkningsbilde av ranere

I alt var det fire gjerningsmenn som ranet gullsmedforretningen.

Foto: Politiet

Ved å frigi overvåkningsbilder av ranerne, håper politiet at publikum skal gi dem obersvasjoner av ranerne før og etter ranet. Bildene er fra butikkens egne overvåkningskameraer.

– Vi går ut med bildene for å finne ut hvem dette er. Har du sett disse personene før eller etter ranet i Drammen eller omegn så gi oss beskjed, sier Ole Jacob Garder, politiadvokat i politiets Grenseløs-samarbeid.

Les også:

Tror de fire er fra utlandet

Politiet antar de fire gjerningsmennene er utenlandske. Det jobbes videre med taktiske og tekniske spor, og politiet har vært i kontakt med utenlandske politimyndigheter.

Overvåkningsbilde fra gullsmedforretning

En av ranerne var iført en caps.

Foto: Politiet

– Vi mener det er grunn til å anta at det er utenlandske gjerningsmenn basert på opplysninger fremkommet i saken. Vi ønsker ikke å gå noe mer i detalj på dette nå. Når vi går ut med såpass identifiserbare bilder er det fordi vi er sikre på at dette er personene som har gjennomført et grovt ran med bruk av våpen, sier Garder.

Politiet ønsker også kontakt med føreren av en sølvgrå BMW som sto parkert i Amtmand Bloms gate like før klokken 16 fredag.

Overvåkningsbilde fra gullsmedran

Politiet antar at de fire ranerne er utenlandske,

Foto: Politiet