Fredrikstad videre til tredje runde

Fredrikstad vant 2-1 over Moss i onsdagens cupkamp på Melløs.

Andre runde i cupen. Moss-Fredrikstad 1-2

Det ble noen spennende sluttminutter. Her kan du se målene.

Det første målet kom etter frispark til FFK etter 24 minutter. Moss-spiller Ola Lønn Jenssen fikk gult kort etter en stygg takling. Patrik Karoliussen tok frisparket for Fredrikstad og dundret ballen i hjørnet.

Bare ett minutt senere kom det andre målet. Mouhamadou Moustapha Ndiaye driblet seg frem mot mål og kom med et knallskudd som keeper Thomas Skjelin reddet. På returen sto Sanel Kapidžić klar og satte inn 0-2 til Fredrikstad.

Scoring på frispark

I andre omgang var det rødbuksene fra plankebyen som var mest frempå i starten. Men skuddene gikk for det meste utenfor mål. Moss fikk en kjempesjanse 14 minutter ut i andre omgang. FFK-keeper Håvard Grøntvedt Jenssen bommet på ballen etter et corner-skudd. Moss-spiller Tom Even Skogsrud skulle sette ballen fra én-meters hold, men skyter ballen i tverrliggeren.

Fem minutter før slutt fikk Moss frispark. Bajram Ajeti var kald og rolig, og satte ballen rett i mål og dermed fikk Moss sitt første og eneste mål.

Dermed er Fredrikstad videre i cupen.

1278 kom til Melløs stadion for å se lokaloppgjøret.

Fornøyd med andre omgang

Moss-spiller Bajram Ajeti var ikke fornøyd etter kampen.

– Vi taper jo, vi er ikke fornøyde med det. Vi hadde lyst å gå videre i cupen, men det ble spennende på slutten, og vi kunne fort snudd det. Men det er vanskelig når man kommer til 2-0 og snu det mot et lag som er i førstedivisjon, men jeg syns vi gjorde en bra jobb i andre omgang, sier han.

Treneren for Moss, Ørjan Kristiansen, sie de er fornøyde.

– Alt i alt er vi bra fornøyde. Vi får et tøft utgangspunkt i andre omgang da vi ligger under 2-0 til pause. Det var to situasjoner som Fredrikstad utnyttet godt i første omgang. Andre omgang var bra, uheldig at vi ikke får scoringen litt tidligere.

– Da det ble 2-1 ble det full fyr, det var den vi jakta og ville ha så tidlig som mulig, men det var nok tid til å få en sjanse til å utligne. Dessverre gikk den en meter over, og da vinner Fredrikstad 2-1, sier han.

– Vinner fortjent

Trener for Fredrikstad, Jan Halvor Halvorsen, sier det var litt for spennende.

– Vi burde punktert kampen, vi vinner jo full fortjent. Jeg er veldig fornøyd med spillerne i dag, de gjør en veldig profesjonell jobb i en veldig vanskelig bortekamp, et lokaloppgjør. Klubben er i tredjerunde for første gang på ganske lenge, så jeg er veldig fornøyd med spillerne mine i dag, sier han.