Fredrikstad enkelt videre

Fredrikstad slo Skeid 4-2 på Bislett og er med det klare for tredje runde i cupen.

Celso Borges, Fredrikstad FK

Celso Borges scoret det første målet, da Fredrikstad enkelt tok seg til tredje runde i cupen, med 4-2 over Skeid.

Med 19 cuptitler sammenlagt i pokalskapene, var det to gamle storheter som møttes da Skeid tok imot Fredrikstad til cupkamp på Bislett stadion, torsdag.

Og det var gjestene fra Fredrikstad som fikk den best tenkelige åpningen på kampen, i det Celso Borges sendte rødbuksene i føringen allerede etter ni minutter. Kun fire minutter senere doblet Amin Askar ledelsen for Østfold-laget.

Sikker ledelse til pause

Skeid skapte ikke allverden med sjanser i den første omgangen, men klarte allikevel å redusere ved Kim Nysted etter 36 minutter.

Like før pause skaffet imidlert unggutten Simen Rafn et straffespark, som Alex Valencia sikkert satt i mål. Dermed stod det 1-3 til pause, og Fredrikstad kunne gå i garderobene med en sikker ledelse.

Skeid kom tilbake

Mens Fredrikstads angrepsfotball i førsteomgang muligens var årsbeste, stod innsatsen i andreomgang i sterk kontrast.

Allerede syv minutter etter hvilen var Skeid, og Adama Diomande på plass foran Fredrikstads mål, og satte inn en redusering. Etter dette slet Fredrikstad i store perioder med å skape noe, men like før full tid var unggutten Odillon Kashama frempå og fastsatte sluttresultatet til 4-2 med en vakker scoring.

Dermed er Fredrikstad klare for tredje runde i cupen.