Et NSB-tog på Oslo sentralstasjon
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Forsinkelser i togtrafikken

 • Forsinkelser i togtrafikken

  Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken på Østlandet onsdag morgen etter at et godstog kjørte ned en kabel ved Nationaltheatret stasjon i Oslo.

  Bane Nor skriver på sine nettsider at kun to spor er i bruk på stasjonen som følge av hendelsen.

  Drammenbanen og Askerbanen er rammet av feilen. Det påvirker en rekke lokaltog. I tillegg påvirkes regiontogene mellom Oslo og Bergen og Oslo og Stavanger.

 • Problemer på Hovedbanen

  Togstrekningen mellom Jessheim og Dal er stengt på grunn av en signalfeil ved Hauerseter. Bane Nor jobber med å rette feilen.

  Det er også forsinkelser på Østfoldbanen etter at et tog sperret sporet mellom Ski og Oppegård. Bane Nor har fjernet toget, men skriver på sine nettsider at man fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger.

  På Drammenbanen og Askerbanen er det også forsinkelser i morgentimene. Mandag morgen sperret et tog sporet mellom Drammen og Asker. Dette er også fjerner, men man må regne med forsinkelser på strekningen.

 • Forsinkelser i togtrafikken

  Det er forsinkelse på togtrafikken i østlandsområdet. På Østfoldbanen er færre spor i bruk og togene vil kjøre i kø på grunn av et tog som sperrer sporet.

  Det er også forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen på grunn av et tog som sperrer sporet mellom Asker og Drammen.

  Bane Nor jobber med å rette begge feilene.

  Det er forsinkelser pga. et tog sperrer sporet mellom Drammen og Asker. Vi jobber med å rette feilen.