Nå gifter de seg på direkten

Annicken Valseth (27) og Morten Nino Mercader Dahl (25) inviterer hele Norge med inn i kirken når de gir hverandre sitt ja. Se bryllupssendingen fra klokken 10.15.

Vi følger et brudepar direkte gjennom den store dagen. Fra de våkner hver for seg, og fram til de ser hverandre for første gang i kirken og gir hverandre sitt ja.

Vi følger brudeparet direkte gjennom den store dagen. Fra de våkner hver for seg, og fram til de ser hverandre for første gang i kirken og gir hverandre sitt ja.

Del dine bryllupsbilder, bryllupsminner og bryllupshilsener. Bruk #nrkbryllup på Instagram og Twitter, eller last opp bilder her.

I flere uker har vi fått tatt del i forberedelsene til bryllupet, og i dag er det altså den store dagen. Hele Norge er invitert med på de siste forberedelsene og ikke minst inn i kirken for selve vielsen.

Annicken Valseth (27) var ikke i tvil om at hun skulle svare JA da de ble spurt om å sende bryllupet direkte på nett og TV.

– Det er morsomt å gjøre noe mer ut av det enn alle andre. Det er mange som synes vi er litt gale, men de synes også det er veldig gøy.

  • Sendingen kan du følge på NRK1 og NRK.no lørdag 28. mai fra klokken 10.15.
Annicken + Morten = sant

Annicken og Morten gir hverandre sitt ja i Bragernes kirke, og Annickens datter, Victoria, skal være brudepike og ringbærer.

Foto: Anne-Marit Borgen Werring / NRK

Fridde i New York

Annicken og Morten møttes gjennom felles venner for litt over to år siden. Annicken var en ung alenemor som fikk en ny hverdag etter at hun ble sammen med Morten.

– Da hadde jeg noen å støtte meg til både når det gjaldt positive og negative ting. Jeg hadde noen som kunne hjelpe meg med henting, levering og mating. Hele livet mitt ble enklere, sier Annicken.

Morten fridde til Annicken mens de var på juleferie i New York. Han hadde kjøpt en ring til henne og pakket den inn som en vanlig julegave.

– Det er veldig mange grunner til at jeg falt for henne. Annicken er veldig omsorgsfull. Hun er veldig sterk, og jeg liker at hun står for valgene sine. Jeg vil dele livet mitt med denne fantastiske jenta.

Victoria gleder seg til bryllup