Fløyet til sykehus etter knivstikking

En kvinne er fløyet til sykehus etter knivstikking i Askim i kveld. Ektemannen hennes er kjørt til sykehus med ambulanse.

Knivstikking Askim
Foto: Freddie Larsen

Knivstikking i Askim

Politiet søker etter gjerningsmannen i nabolaget.

Foto: Freddie Larsen

Det er en mann og en kvinne som er skadet etter knivstikking i et boligstrøk nord for Askim sentrum. Naboer varslet politiet om hendelsen et kvarter før klokken sju i kveld.

Kvinnen er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse, melder NTB. Ektemannen ble kjørte til sykehus i Fredrikstad med ambulanse.

– De to er tilsynelatende ikke livstruende skadd, opplyser operasjonsleder Børge Løge i Follo politidistrikt til NTB.

Politiet satte i gang leting etter gjerningsmannen i området. Han skal ha forlatt stedet til fots. Mannen skal være ca. 170 centimeter høy. Politiet i Follo melder på Twitter at han trolig har på seg en grå/svart jakke. Han ser kraftig ut og kan være tilsølt med blod.

Uklart om gjerningsmannen er pågrepet

Ifølge Smaalenene.no ble en person pågrepet i nærheten. Vedkommende skal passe til signalementet, men politiet i Follo kunne sent i kveld ikke bekrefte eller avkrefte om gjerningsmannen var pågrepet.

– Vi har sjekket ut personer vi traff i området, men jeg kan ikke si noe om hvem dette var, sier jourhavende embetsmann i Follo politidistrikt Patrick Steensby til NRK i kveld.

Smaalenene.no melder at gjerningsmannen skal ha ringt på døren deres. Det er uklart om gjerningsmannen har noen forbindelse til ekteparet.

Knivstikking Askim

Knivstikkingen fant sted i et boligstrøk nord for Askim sentrum.

Foto: Freddie Larsen