Del dine Dalen-opplevelser!

Tirsdag er det duket for premiere på «Dalen vår». Groruddalen har mange sider, og du kan være med på å vise dem.

Dalen vår-collage, sosiale medier
Foto: collage av skjermdump / NRK

Tirsdag begynner serien om hvordan det er å bo i noe som har blitt norges «mest utskjelte dal», nemlig Groruddalen. Innspillingen av serien startet i fjor sommer, og vil gå i seks episoder på NRK1 tirsdager klokken 20:15.

Programansvarlig Elisabeth Brun vet godt hvorfor hun er med på prosjektet.

– Mange av de som vokser opp i Groruddalen bryr seg ikke om etnisk opprinnelse eller kulturforskjeller, for andre jeg har snakket med er det ei utfordring. Jeg mener Norge bør bli bedre kjent med Groruddalen av den grunn. Norge ser ut til å bli mer flerkulturelt i framtida. Det er lettere å legge ned internett enn å stoppe globaliseringa. sier Elisabeth Brun.

Teksten fortsetter under bildet.

Dalen vår på Instagram

Dalen vår på Instagram.

Foto: Skjermdump / Instagram

I serien «Dalen vår» møter vi blant annet Grethe og Bjørn, som har bodd i Groruddalen nesten hele sitt liv. Vi møter Fem jenter som er med i dansegruppa «Massive Riddim», som søker vei inn i rampelyset.

Vi møter politimann og familiemann Masood, Heidi som er journalist fra lokalavisa, Walid som er en ung student og Hodoo som er travel mor og businesskvinne fra Somalia.

Alle skal gjenspeile livet i Groruddalen.

Vis hva Groruddalen er for deg!

Siden serien handler om hvordan det er å bo i Groruddalen, og det er noe alle kan være med å si noe om. På både Twitter, Facebook og Instagram kan du dele meninger og opplevelser fra Groruddalen. Her deles også bilder fra produksjonen, og av alle personene som følges på serien.

Nå ønsker teamet bak «Dalen vår» å invitere folk til å vise mer av Groruddalen, og sende bilder av de hverdagslige tingene som er typisk dalen for deg.

Samtidig kan alle kommentere eller legge ut sine meninger om både livet i Groruddalen, og om serien.

Dalen vår på Twitter

Dalen vår på Twitter.

Foto: Skjermdump / Twitter