Hopp til innhold

Film: The Break-Up

Jennifer Aniston i en romatisk komedie

Jennifer Aniston, Vince Vaughn

 

Jennifer Aniston

Jeg har aldri vært noe videre begeistret for Jennifer Aniston. Hun har, så lenge jeg har vært oppmerksom på henne, vært et av de mest irriterende elementene i TV-serien Friends. Hun har lite sjarm, ikke særlig talent som komiker og et utseende som mest av alt er egnet til å få andre damer til å føle seg tjukke og ukomfortable. 

Siden Friends ble lagt ned for noen år siden har hun spilt i enkelte filmer, uten at hun har endret spillestilen noe særlig. Jennifer Aniston er enormt populær. Hun har en underlig tiltrekningskraft på folk som jeg aldri helt har forstått. Før var hun gift med Brad Pitt, nå er hun kjæreste med Vince Vaughn. Og i kveld kommer den romatiske komedien The Break-Up, hvor hun spiller mot sin nye kjæreste.

 

Jennifer Aniston, Vince Vaughn

The Break-Up handler om et samboerpar som ikke klarer å slutte å krangle, så derfor gjør de det slutt. Problemet er at ingen av dem vil flytte fra leiligheten, så dermed blir de boende oppå hverandre. Dette er naturlig nok meget smertefullt for begge parter. De ydmyker hverandre.

  

Jennifer Aniston, Vince Vaughn

Det er sjelden det kommer noe godt ut av å påpeke forskjeller mellom kjønnene. Han liker sport og hun liker ballett. Denne filmen beveger seg i ganske trygt farvann; en komedie som egentlig ikke er noe morsom, egentlig er det en romantisk film som er krydret med enkelte morsomme situasjoner.

Jeg hadde aldri trodd det om meg sjøl at jeg skulle anbefale en film med Jennifer Aniston, men dene filmen er faktisk ganske fin. Den setter fingeren på flere ting som er vanskelig i parforhold. Det er ikke grensesprengende klokt, men det er lett gjenkjennelig og ganske sant. Den er ganske romantisk. Jeg fikk klump i halsen.

Ivar Winther