Så rødt i møtet med gamle lagkamerater

Derek Decamps fikk et tungt gjensyn med Sarpsborg 08 på La Manga.

Derek Decamps ble utvist mot Sarpsborg 08.

Her får Derek Decamps se det røde kortet etter 44 minutters spill mot Sarpsborg 08.

Kampen var drøyt 44 minutter gammel da Sandnes Ulf-spiller Derek Decamps måtte rusle i dusjen, etter å ha fått to gule kort i sitt første gjensyn med gamle lagkamerater på La Manga.

Først var han for hard i en duell med Aaron Samuel, deretter gikk Claes Kronberg i bakken etter et møte med franskmannen.

– Det var unødvendig av meg å takle i den duellen ute ved sidelinjen. Men det er alt for strengt av dommeren å gi meg rødt kort. Det er snakk om en treningskamp og det var kun de to duellene jeg var involvert i, sier midtstopperen til NRK.no rett etter kampslutt.

– Jeg må bare lære av det røde kortet. Jeg kunne vært smartere. Samtidig var det styggere taklinger i denne kampen som ikke ble belønnet med kort. Det føles bittert og det ble vanskelig for lagkameratene mine som måtte spille 45 minutter med én spiller mindre, legger han til.

Vil avslutte over Sarpsborg

Decamps kom inn som en sårt tiltrengt forsterkning i Sarpsborg 08-forsvaret midtveis forrige sesong. Der ble han på kort tid god venn med den franske venstrebacken Jeremy Berthod.

– Jeg kjente ikke Derek på forhånd, men vi fant raskt tonen på de fem månedene han var i Sarpsborg. Vi har fortsatt kontakt og sender meldinger til hverandre innimellom. Det var hyggelig å se ham igjen, men det er kjedelig at det ble et så kort møte på banen, sier Berthod.

Decamps sier til NRK at han funnet seg godt til rette i Sandnes og tar sikte på en god sesong med blåtrøyene.

– Det har vært en svært god første periode i Sandnes Ulf. Jeg fant raskt tonen med lagkameratene mine.

Hva er målet deres denne seongen?

– Selv om vi tapte i dag var det en bra kamp fra vår side, for vi klarte å presse høyt og respektere vår egen plan. Hvis vi fortsetter med det utover sesongen, så vil det bli en bra sesong.

– Vi satser på å ende over både Sarpsborg 08 og flere andre lag på tabellen, sier han med et smil.