– Livet har forandret seg fullstendig

Torsdagens finale i «Paradise Hotel» ga ny seerrekord for det uskjelte programmet. Fjorårets store snakkis, Labinot Haziri, har fått livet snudd på hodet.

Labinot Haziri

ENDRET: Livet har forandret seg totalt for Labinot Haziri, som var med i Paradise Hotel i fjor. Til det positive, understreker han.

Foto: Anton Soggiu/TV3

Labinot Hazari var fjorårets store snakkis i «Paradise Hotel», torsdag satt han sammen med nesten 300.000 andre og så finalen på årets sesong.

Det handler om å sette egne grenser

Line Vee Hanum

– Jeg har gått fra å være en ukjent fyr fra Sarpsborg til tidenes legende i «Paradise Hotel», sier Labinot Haziri lattermild.

Fikk drømmejobben

Han fikk kjeft av Triana Iglesias og han hadde flere uforglemmelige episoder på «Paradise Hotel», men det har ikke hindret han fra å få drømmejobben.

Torsdag samlet flere tusen seg foran tv-skjermen for å se på finalen i årets «Paradise Hotel», og Haziri har fulgt nøye med.

Årets sesong har også gitt folk nok å snakke om. Blant annet har det blitt mye debatt om fremstillingen av samer. Og TV3s sladding av sex-scener har fått gjennomgå.

Labinot Haziri

SPENNENDE: Labinot Haziri lever fortsatt på minnene fra fjorårets Paradise Hotel.

Foto: TV3

Selv har Haziri bare gode minner fra sitt opphold, til tross for hard medfart i media.

– Livet har forandret seg fullstendig, og jeg har hatt et utrolig spennende år. Det er fortsatt ganske rart når alle skal ha bilde av deg. Folk kjenner deg igjen på gata og vil stå sammen med deg på bilde, forteller han.

Alle dystre spådommer om at «Paradise Hotel» kan stenge døren til arbeidslivet og ødelegge unge menneskers fremtid, omtaler han som tull.

– Det er bare bullshit. Det er bare noe som blir sagt for å skremme folk fra å være med. Jeg fikk drømmejobben, jeg, etter «Paradise Hotel».

Pressebilde Paradise Hotel 2015

INTERESSE: Mellom 2000 og 3000 melder seg på Paradise Hotel hvert år. Her er årets deltagere.

Foto: Per Heimly / TV3

Han søkte jobben på et lager i Våler, og fikk den.

– Jeg hadde hatt lyst på jobben lenge, så nå er jeg tidenes trucksjåfør, sier han og ler.

Han har fulgt årets sesong, og ville ikke hatt noen problemer med å være med på nytt. Livet etter Paradise Hotel har bydd på turneer og kjendisliv.

– Jeg håper å være med på talkshow eller på tv igjen. Jeg lærte mye av å være med «Paradise Hotel», fikk gode venner og gode minner.

Ny seerrekord

I snitt har rundt 300.000 fulgt med på programmet, både på nett og tv, forteller pressekontakt i TV3, Line Vee Hanum.

Line Vee Hanum

ØKER: Line Vee Hanum hos TV3 forteller at seerne strømmer til.

Foto: Mette Ballovara / NRK

Gårsdagens finale viser at 270.000 fulgte med på lineært tv, viser foreløpige tall. Interessen for å være med i programmet, er også stor. Mellom 2000 og 3000 søker hvert år.

Hun mener «Paradise Hotel» blir hva deltagerne gjør det til selv.

– Det handler om å sette egne grenser. Oppfører du deg dårlig, så får det konsekvenser. Mens andre sier de har vært med på et eventyr.

Hun forteller at de forberedes godt. Blant annet på mediainteressen og sosiale medier.