Første kamp på Stadion

Etter tap mot Tromsø i første runde er det duket for et spennende oppgjør på Fredrikstad Stadion når FFK tar imot Stabæk til sesongens første hjemmekamp.

Tromsøs Thomas Kind og Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi blir en viktig brikke for FFK i årets sesong. Her fra serieåpningen mot Tromsø.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / Scanpix

FFK trenger tre poeng hjemme mot Stabæk for å ikke havne for langt bak konkurrentene.

Etter tap mot Tromsø i sesongpremieren er det dermed et heltent lag som går ut på matta i kveldens oppgjør mot bærumslaget.

– Vi kan selvfølgelig gå på et arbeidsuhell, men det er viktig at vi vinner i morgen for å skape litt positivitet, sa nyervervelsen Ole Jørgen Halvorsen til f-b.no i går.

Oppfordrer folk til å komme på kamp

Etter en turbulent vinter med anklager om skattesvindel, spillerflukt og utenomsportslig bråk står Fredrikstad Fotballklubb foran en viktig sesong.

Sportssjef Joacim Jonsson oppfordrer derfor alle med et rød-hvitt hjerte å stille opp på kamp.

– Disse spillerne fortjener en elektrisk atmosfære på Stadion i dag. Så møt opp og lag fest, så skal dere få valuta for pengene, er Jonssons beskjed til FFK-supporterne.

Bilettsalget har imidlertidig gitt en annen pekepinn enn hva Jonssons uttalelser oppfordrer til.

Tre timer før kampstart var det kun 6.400 solgte billetter, sammenliknet med fjoråret da 9.005 mennesker møtte opp på sesongens første seriekamp.

Få skadeproblemer

FFK mønstrer en tilnærmet skadefri tropp mot Stabæk, men må unnvære viktige Jørgen Horn i midtforsvaret. Ellers er både Hans Erik Ramberg og Simen Rafn ute med skader.

FFKs sannsynlige lag (4-3-3):
Jon Knudsen; Andreas Landgren, Vidar Martinsen, Kevin Durè, Benjamin Dahl Hagen; Thomas Holm, Khalifa Jabbie, Etzaz Hussain; Ole Jørgen Halvorsen, Tarik Elyounoussi, Alex Valencia.