Fest og bråk i Østfoldbyene

Politiets arbeid natt til søndag har i stor grad dreid seg om å holde kontroll på festende og utagerende folk.

Politi høy musikk
Foto: Montasje: Rune Fredriksen

Rundt midnatt ble to personer bortvist fra Fredrikstad sentrum etter en ordensforstyrrelse. Rundt en time senere anmelder politiet en mann som ikke har fulgt politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum. En beruset kvinne vises også bort fra sentrum.

Ved ett-tiden ble en kvinne i Halden bortvist og anmeldt for urinering på offentlig sted.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Litt over klokken to i natt stanser politiet en bil på Svinesundsveien. Føreren er 17 år gammel, og har ikke førerkort, noe som blir anmeldt.

Follo-politiet setter i 03-tiden en mann i Slitu i arrest. Mannen var beruset og lusket ifølge politiet rundt på private adresser. Han hører ikke hjemme i distriktet.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Klokken 03:20 kommer politiet over en mann i Sarpsborg i besittelse av narkotika, og anmelder ham. Omtrent samtidig er en full mann i Fredrikstad sentrum hissig på mange rundt seg, kjæresten inkludert. Mannen vises bort fra sentrum.

I 03-tiden stanser Utrykningspolitiet en bil på Sarpsborgveien, og føreren virker beruset. Førerkortet hans blir beslaglagt og mannen må ta promilleprøve.

Rundt klokken fire i morges tar pågriper politiet i Sarpsborg tre menn etter en slåsskamp utenfor et utested. De anmeldes for vold mot politiet.