Fortsatt kritisk for 19-åring

HEMSEDAL (NRK): Tilstanden er livstruende for den 19 år gamle kvinnen som falt ned fra en balkong i Hemsedal. Politiet tror ulykken var et uhell.

Fallulykke Hemsedal

En kvinne er livstruende skadet etter å ha falt ned fra balkongen i 3. etasje på dette leilighetskomplekset i Hemsedal.

Foto: Anders Hoven / Digitalsport

Kvinnen skal ha vært alene på balkongen da ulykken skjedde.

– Hun skal ha falt ned ved et rent uhell. Det ligger ikke noe kriminelt bak, sier operasjonsleder Kai Gudbrandsen i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet mottok melding om ulykken i Hemsedal klokken 22.30 onsdag kveld. Den 19-årige jenta ble frakta til Oslo universitetssykehus, avdeling Ullevål.

– Hun hadde livstruende skader da hun kom inn, opplyser medievakt Knut Albert Solem ved Oslo universitetssykehus.

Torsdag kveld er tilstanden fortsatt kritisk for 19-åringen. Ifølge politiet hadde hun pust og puls da vakter kom til stedet kort tid etter ulykken.

På tur med venninner

Den 19 år gamle kvinnen er fra Hokksund i Øvre Eiker. Hun hadde leid leiligheten i Hemsedal sammen med noen venninner. Senere den kvelden hadde de planer om å gå ut på byen.

– Vi foretok en del forklaringer i natt, men vitneavhørene fortsetter utover dagen i dag, sa operasjonsleder Kai Gudbrandsen torsdag formiddag.

Politiet drev fortsatt med undersøkelser på ulykkesstedet sent torsdag ettermiddag.

– Det er gjort en del avhør i dag, men jeg kan ikke gå inn på hva som er blitt sagt, sier operasjonsleder Jarle Hopperstad i politiet.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde i Hemsedal onsdag kveld.