Hopp til innhold

Englekurs med Märtha

Prinsesse Märtha Louise starter skole i Oslo for å komme i kontakt med engler. Hun forteller blant annet at hun har overnaturlige evner og kan snakke med dyr på et dypere plan.

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

"Skap mirakler i ditt eget liv med englene og din egen kraft."

Med dette slagordet har prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy startet skolen Astarte Education, skriver Se og Hør.

Ifølge skolens nettsider vil de to kursholderne kunne "vise deg deg hvordan du kan komme i kontakt med dine engler og bruke dem i dagliglivet ditt."

Kurset, som koster 12.000 kroner for et halvår, hjelper deg også til å "finne din indre kilde av sannhet og gjenoppta din naturlige kontakt med englene og det guddommelige universet."

Trenger lokaler

Et kurs vil strekke seg over 33 undervisningsdager. Nå søker prinsessen etter kurslokale sentralt i Oslo sentrum.

Lokalet må romme opp til 30 personer, ha tregulv, peis og en hyggelig bakgård.

- Vi vet at det er et kurslokale som venter på oss. Det har bare ikke funnet oss ennå, skriver de to kursholderne.

Snakker med dyr

Nettsidene forteller at kurset kan lære deg "hvordan du kan få tak i dine egne sannheter ved å speile deg selv i andre gjennom readinger, healing, krystaller og berøring."

Märtha Louise er utdannet fysioterapeut og er terapeut i Rosenmetoden. Gjennom karrieren som sprangrytter skal hun også ha utviklet et helt spesielt forhold til dyr:

- Gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på med hestene at jeg opptok kontakten med englene, skriver prinsessen.

Märtha Louise

Märtha lærte mer enn sprangridning i sin tid på hesteryggen.

Foto: Borgen, Ørn E. / SCANPIX

Synsk?

Märtha Louise forteller videre at hun har hatt overnaturlige evner siden barndommen.

- Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten, skriver hun.

- Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret.

Kurspartner, Elisabeth Samnøy, bekrefter samarbeidet med prinsessen, men verken hun eller slottet vil kommentere saken ytterligere.

Se skolens nettsider her: Astarte Education