Ektemann nekter for drap

Familiefaren, som er siktet for drapet på sin kone på Torshov mandag morgen, nekter straffskyld i saken. Det opplyser Oslo-politiet.

Kvinne funnet drept på Torshov

Politiet ønsker ennå ikke å si noe om motiv eller dødsårsak etter at en 39 år gammel kvinne ble drept mandag.

Foto: Erik Engen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Den 39 år gamle kvinnen, som er mor til parets to små barn, ble funnet død i parets leilighet med ytre skader.

Leder av volds og sedlighets-avsnittet i Oslo politi-distrikt Hanne Kristin Rohde, sier de fortsetter avhørene av mannen utover tirsdagen.

– Det er fortsatt en del uklarheter rundt mannens forklaring, sier Rohde. Hun regner med at det blir nødvendig med flere avhør av mannen.

Legevakten ringte

Parets to barn var til stede i boligen da drapet fant sted.

I går ble det meldt at det eldste barnet ringte etter ambulanse, men det var ikke tilfelle, sier Rohdel.

– Familien har selv tatt kontakt med Oslo legevakt rett etter midnatt fordi de hadde noen medisinske spørsmål. Legevakten fulgte opp familien ved å ringe hjem til dem på morgenen. Da sa det eldtste barnet at han ikke fikk kontakt med moren sin, sier Rohde.

Deretter ble det slått full alarm.

Vil ikke bekrefte

Rohde kan hverken bekrefte eller avkrefte om politiet tidligere har blitt varslet om denne familien. En kvinne i den samme oppgangen fortalte i dag at hun hadde varslet politiet to ganger etter skrik og bråk fra leiligheten.

– Vi tar i første omgang oppgaver som vi mener haster. Nå skal vi avhøre naboer for å høre hva de har hørt. Vi fortsetter også letingen etter drapsvåpenet.

– Når det gjelder motiv har vi ingen formening om hva som ligger bak. Vi ønsker heller ikke å si noe mer om dødsårsaken, avslutter Rohde.