Drapssiktet i pengekrangel med kona

44-åringen som er siktet for å ha drept sin kone og deres to barn på Grefsen i Oslo, skal ha vært i pengekrangel med kona.

Trippeldrap Grefsen
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

I forkant av det brutale trippeldrapet på korttidshjemmet i Bjerkealleen 24 på Grefsen, skal mannen ha kranglet om økonomi med kona.

Sendte penger til Irak

Kona har sendt penger hjem til Irak, hvor familien kommer fra. 44-åringen skal ha reagert voldsomt på dette.

Beboerne i huset, som har overhørt deler av kranglene, lurer nå på om krangelen har en sammenheng med drapet, skriver VG.

- Jeg kommer aldri til å skjønne det som har skjedd. Vi gråter hele tiden og sover ikke om natten. Jeg hører fortsatt kona og barna snakke, sier den afghanske nabokvinnen Sareh.

Varetektsfengslet i fire uker

Torsdag ble en 34 år gammel irakisk kvinne og hennes to barn på ett og fem år brutalt drept på korttidshjemmet i Bjerkealleen 24 på Grefsen i Oslo.

Mannen (44) som er siktet for drapet ble lørdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden og fullstendig isolasjon og medieforbud i de to første ukene.

Politiet tar sikte på å avhøre mannen mandag formiddag. Mannens advokat håper han da vil være i stand til å forklare seg.

Les mer:

Tryglet mannen om å søke hjelp

Får krisehjelp etter trippeldrap

Kom til Norge for første gang i mai