Hopp til innhold

Dommer kastet ut fra Norway Cup

En 34 år gammel mann ble i går kastet ut som dommer fra Norway Cup. Oslopolitiet har tidligere advart skoler mot mannen og over 100 idrettslag er frarådet å la mannen jobbe med barn og unge.

Den pedofilifrikjente mannen

Den pedofilifrikjente mannen har tidligere jobbet ved rundt 15 skoler på Østlandet. Politiet har imidlertid advart mot mannen på grunn av mistenkelig oppførsel overfor smågutter.

Foto: Politiet

Politiet hentet 34-åringen på Ekeberg i går for en identitetssjekk, noe som førte til at Norway Cup ledelsen kastet ut mannen, som sier han har dømt i turneringen de siste sju årene, skriver VG.

Svartelistet

Mannen har flere ganger operert under falskt navn for å få jobbe med barn, han er også dømt for trusler , og for skadeverk og hærverk.

34-åringen har tidligere jobbet ved rundt 15 skoler i rundt om på Østlandet og er svartelistet av et stort antall idrettslag i samme område på grunn av det mange oppfatter som mistenkelig oppførsel overfor smågutter.

Mannen har stått tiltalt for et overgrep mot en liten gutt i Furuset bad for drøye tre år siden, men ble frikjent av lagmannsretten i april i fjor.

Trenerjobb under falskt navn

Selv om politiet flere ganger har advart mot mannen, har han fortsatt å jobbe med barn, men under falsk identitet.

Identitetssjekken på Norway Cup tirsdag resulterte imidlertid til utkastelse av mannen.

Les også:

Sprer frykt i Trondheim

- Pass på ungene