Hopp til innhold

Dødsulykke i Røyken

En 19 år gammel kvinne mistet livet i en frontkollisjon ved Grodalen Mølle i Røyken.

Dødsulykke Røyken
Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Siste: Føreren av en sølvgrå Tesla er nå sjekket ut av saken melder politiet.

Politiet har snakket med vitner, men etterlyser flere. Ifølge politiets operasjonsleder Christian Gulli har flere sagt at de så en sølvgrå Tesla stå i nærheten etter ulykken, men som forsvant før politiet rakk å snakke med den eller de som var i denne. Det er grunnen til at de ønsker kontakt med vedkommende.

– Det har vært en møteulykke mellom to biler. Det kan se ut som en av bilene har kommet over i det andre kjørefeltet og medført en frontkollisjon, sa politiets innsatsleder på stedet, Ronny Andersen, til NRK kort tid etter ulykken som ble varslet ved 12.30-tiden.

Det var én fører i hver bil. Den ene omkom, en 19 år gammel kvinne fra Hurum. Den andre føreren er fraktet til sykehus. Bilen til kvinnen havnet i grøfta, og det ble jobbet med å få tatt den opp på veien igjen.

– Årsaken til ulykken er ikke avklart. Vegvesenets ulykkesgruppe er på vei til stedet, sa operasjonsleder for politiet i Søndre Buskerud, Erik Gunnerød.

Veien stengt lenge

Fylkesvei 167 Røykenveien er stengt og blir stengt lenge, opplyste Statens vegvesen etter ulykken. Omkjøring var mulig via fylkesvei 165 Slemmestadveien og fylkesvei 8 Bøveien.

Like før klokken 19.30 meldte politiet at veien er åpnet igjen.

Alvorlig ulykke Røyken

FRONT MOT FRONT: To biler frontkolliderte i Røyken onsdag.

Foto: Per Håkon Solberg / NRK