Dette brukte politiet tid på natt til søndag

Leteaksjon etter eldre kvinne, høy musikk, fyllekjøring og ufin oppførsel mot dørvakter.

Politi under oppdrag

Illustrasjon: Politiet har hatt mange oppdrag i Fredrikstad i natt.

Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

I 01-tiden i natt igangsatte politiet søk etter en 83 år gammel dame på Spjærøy på Hvaler. Kvinnen forsvant fra et sykehjem og var borte i over to timer før en hundeekvipasje fra Norske Redningshunder fant kvinnen. Hun var kald, men i god form, melder politiet.

Politiets logg natt til søndag

Klokka 23.49: Politiet rykket ut til fylkesvei 124 ved Strømsfoss hvor en bil hadde kjørt i grøfta. Føreren er mistenkt for promillekjøring og politiet siket prøver og beslagla mannens førerkort.

Klokka 00.40: Dame i 50-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Halden sentrum.

Laster Twitter-innhold

Klokka 00:50: Politiet dempet høy musikk i Ekornveien i Halden.

Klokka 01.00: Politiet dempet høy musikk i Paul Holmsens vei i Fredrikstad.

Klokka 01.05: En beruset mopedfører ble stanset av politiet i Fredrikstad. Mannen i 60-årene ble fremstilt for prøver og politiet beslagla førerkortet.

Laster Twitter-innhold

Klokka 01.35: En beruset tenåring ble bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha kranglet med dørvakter.

Klokka 01.42: Beruset mann i 20-årene ble tatt med til drukkenskapsarresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg i Fredrikstad sentrum. Mannen anmeldes.

Klokka 02.30: En mann i 20-årene slo en dørvakt på et utested. Politiet tok med mannen til drukkenskapsarrest og anmelder.

Klokka 02.43: En beruset mann i 30-årene ble bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha spyttet på en dørvakt på et utested.

Laster Twitter-innhold

I Spydeberg har politiet fått inn melding om tyveri av en eller flere vesker fra en privat bursdagsfest. Forholdet er blir anmeldt.