Brann i planlagt asylmottak i Hovet i Hol
Foto: Gunnar Grimstveit / NRK

Brann i planlagt asylmottak

 • Kripos til Hovet

  Kripos har ankommet branntomta i Hovet i Hol og skal bistå politiet i etterforskningen. Det er fortsatt for varmt til at de kan ta seg inn i det totalskadde huset, så Kripos undersøker nå området utvendig.

  Planlagt asylmottak i Hovet i Hol totalskadd i brann
  Foto: Gunnar Grimstveit / NRK
 • Kommer fortsatt ikke inn i huset

  Politiet får fortsatt ikke tatt seg inn i huset som ble totalskadet i brann i Hovet i Hol. Brannmannskaper driver fortsatt med slukking. Innsatsleder Espen Laaveg sier til NRK at det er for tidlig å si om de kommer til å be om bistand fra Kripos. – Vi etterforsker bredt. Det er for tidlig å si noe om brannårsaken, sier Laaveg til NRK.

  Innsatsleder Espen Laaveg
  Foto: Gunnar Grimstveit / NRK
 • Starter rundspørring

  Politiet starter nå rundspørring i nabolaget rundt det planlagte asylmottaket i Hovet i Hol. Politiet ønsker å finne ut om noen har opplysninger om eller har sett noe i forbindelse med at bygningen ble totalskadet i brann.

 • Brannvesenet blir i et døgn

  Brannvesenet driver fortsatt med etterslukking etter at det planlagte asylmottaket på Hovet i Hol ble totalskadet i brann tirsdag morgen. – Vi kommer nok til å være her opp mot et døgn, for å være helt sikre på at det ikke blusser opp igjen, sier fagleder brann, Ingar Danielsen.