– Nå er vi ferdig med de tøffeste kampene

Bojan Zajic er tilbake i favorittposisjonen sin og ser frem til det han tror blir en bra fotballkamp mot Molde i ettermiddag.

Bojan Zajic

Bojan Zajic var tilbake fra start for Sarpsborg i cupkampen mot Odd onsdag.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Zajic var til tider glitrende da Sarpsborg 08 slo ut Odd av cupen onsdag. 35-åringen var tilbake på banen fra start, i favorittposisjonen rett bak spissene.

Nå håper han trener Geir Bakke vil fortsette med formasjonen som gjorde suksess mot Odd – en offensiv lagoppstilling med en diamant sentralt.

– Den formasjonen vi hadde mot Odd kan bli veldig bra hvis vi satser videre på den. Men den er også vanskelig og krever mye av laget, sier Zajic til sarpsborg08.no.

– Nå er vi ferdige med de tøffeste kampene, og jeg tror at seieren mot Odd kan være med på å gjøre at vi tar flere poeng i tiden som kommer og sikrer oss plassen i Tippeligaen. Men først skal vi reise til Molde og gi de kamp om poengene. Det blir helt klart en vanskelig kamp, men jeg tror det blir en bra fotballkamp, fortsetter han.

Vil slå tilbake

I Molde er Etzaz Hussain ute etter å slå hardt tilbake etter å ha blitt sendt ut av cupen med 0–3 tap for Viking.

– Det er mange tunge tanker etter en så dårlig prestasjon. Vi har skuffet mange folk, trenere og supportere. Vi må bare tenke fremover. Det er et tett kampprogram og vi må bare slå tilbake med en gang, sier han til moldefk.no.

Sist de to lagene møttes var da Molde vant 4–1 i Sarpsborg i starten av juli. Den gang scoret moldensernes Ola Kamara tre mål.

– Jeg tror det vil bli en tett og jevn kamp denne gang. Vi er fulle av entusiasme og hadde noen gode prestasjoner i cupen mot Odd sist. Det er en kjedelig floskel, men nå handler det om å gjenskape de prestasjonene, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke.