Veronica Kristiansen blir i Glassverket

Drømmen om proffspill i utlandet er lagt på is for landslagsspilleren fra Drammen.

Veronica Kristiansen

Veronica Kristiansen markerte seg da Norge tok gull under håndball-EM i desember 2014. Dette bildet er hentet fra en av oppkjøringskampene til EM.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Det er Glassverkets daglige leder, Anja Lønseth, som bekrefter at Veronica Kristiansen blir i klubben ut sesongen.

Den ungarske klubben Györ har prøvd å hente Glassverket-spilleren to ganger, etter at hun i desember gjorde en hederlig innsats i håndball-EM

– Ungarske Györ har kommet med to bud, men de ønsker å betale på avbetaling og det ble en for stor risiko for klubben å ta, sier Lønseth.

Györ kom først med et bud som var for lavt, mens det neste budet var noe bedre. Lønseth vil ikke kommentere hvor høye budene var.

Vil beholde "Vikki"

Kristiansen har tidligere sagt at hun ønsker seg en proffkarriere i utlandet. Kontrakten hennes går ut i mai, men klubben er allerede i gang med nye forhandlinger med henne.

– Vi har et sterkt ønske om å beholde Veronica, fordi hun er et godt forbilde både på og utenfor banen, sier Lønseth.

Les også: Proffliv neste for «Vikki»

– Gir mitt beste

I en pressemelding fra klubben sier Veronica Kristiansen at hun vil gjøre sitt beste for klubben ut sesongen.

– Jeg er naturligvis skuffet over at klubbene ikke ble enige, for jeg hadde tro på at de skulle finne en løsning siden begge parter var positive. I ettertid ser jeg at jeg nok var litt for optimistisk da Glassverket kommuniserte at de ikke ville stå i veien for at jeg kunne oppfylle håndballdrømmen min, men det er to parter som må bli enige, og dessverre ble de ikke det. Nå er jeg helt ferdig med dette, og forholder meg til kontrakten. Jeg skal gi mitt beste for at Glassverket skal kjempe om sølvmedaljen i serien i år, sier Kristiansen.