Ble bitt i øret

En person ble kjørt til legevakta etter å ha blitt bitt i øret under en slåsskamp i natt, rett utenfor Sentrum politistasjon. Tre ble satt i arresten.

Rugbyspiller Simon Fenn fikk en del av øret bitt av i en kamp

Rugbyspiller Simon Fenn fikk en del av øret bitt av i en kamp i 1998. Dette bildet er tatt på sykehuset, der han måtte sy 25 sting.

Foto: ADAM BUTLER / AP

Utdrag fra loggen til Oslo politidistrikt 30. mai 2007:

Ved ett-tiden i natt oppsto det slagsmål utenfor Sentrum politistasjon.

En person ble bitt kraftig i øret, og ble kjørt til legevakta. Politiet fikk situasjonen raskt under kontroll.

Tre personer ble kjørt til arresten.

Pågrepet for besittelse av narkotika

MAJORSTUA: En personbil ble stoppet for kontroll i Sørkedalsveien. Føreren, en mann i 60-årene, hadde ikke gyldig førerkort og det ble funnet narkotika i bilen. Mannen ble pågrepet for besittelse av narkotika. Det ble også funnet narkotika i leiligheten til mannen.

80 tabletter funnet på trikken

SENTRUM: En billettkontrollør på trikken fant i går kveld en pose som inneholdt cirka 80 tabletter. Politiet hentet stoffet, og skal følge opp saken videre.

Røykutvikling i studenthjem

KIRKEVEIEN: Ved midnatt fikk politiet melding om røykutvikling i Ullevål studenthjem. Det viste seg at det var en kjele som hadde tatt fyr. Ventilasjonsanlegget måtte undersøkes av brannvesenet. En person fikk i seg røyk, og ble kjørt til sykehus for sjekk.

Rasert stor-kiosk

SENTRUM: Kuste ruter og en rasert storkiosk møtte den ansatte som kom på jobb i dag tidlig. Innbruddstyvene har trolig kommet seg inn via en butikk ved siden av stor-kiosken. Trolig er verdier for 100 000 kroner gått tapt. Politiet sendte en åstedsgransker for å sikre spor.

Krasj i lyktestolpe ga strømbrudd

BRATTLIKOLLEN: Politiet fikk klokken 06.26 melding om at en bil hadde krasjet i en lyktestolpe. Kort tid etter ringte føreren selv og meldte fra om sammenstøtet. Føreren blåste i alkometer, som ikke ga utslag. Strømmen gikk i store deler av området.

Drosjesjåfør ranet

GRØNLAND: Rett før klokken åtte i dag tidlig fikk politiet melding om at en drosjesjåfør var blitt ranet med kniv. Passasjeren stakk fra stedet, men det finnes trolig bilder fra et videoovervåkingskamera som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen. Det er ikke kjent hvor mye penger raneren fikk med seg.