Billettsalg for Rygge-flygninger

Fredag startet salget av billetter til de første turene til Gran Canaria fra den sivile lufthavnen på Rygge.

Maspalomas
Foto: Kjell Herskedal / Scanpix

- Det er litt spesielt å kunne tilby våre kunder chartertur fra Rygge Sivile Lufthavn, sier daglig leder i Via Ferieverden i Sarpsborg Egon Sundell til Sarpsborg Arbeiderblad.

Fredag startet han salget av billetter til Gran Canaria med avgang fra Rygge sivile lufthavn (RSL) den 17. oktober i år.

Illustrasjonsfoto
Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

En milepæl

- Dette er helt klart en milepæl for oss som skal bruke den nye sivile lufthavnen, sier Sundell.

Han er spent på hvordan salget vil bli for turer fra Rygge sivile lufthavn, og har god tro på at det vil bli mange som kommer til å benytte denne flyplassen.

- Den nye lufthaven er bare i startfasen og det vil fortsatt ta tid før den åpner for sivil lufttrafikk 1. oktober. Ekstra hyggelig var det å høre at også Star Tour skal ha Rygge som utgangspunkt for sine turer, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Mange henvendelser

- Jeg har hatt mange telefoner etter at det ble klart at Apollo skulle ha charteravganger fra Rygge, sier Sundell, som også har tro på at privatflytrafikken skal bli stor.

- Det å spare flere timer i reisetid, vil gjøre at de reisende velger den nye sivile lufthaven, mener han.

De sivile flygningene skal starte den 1. oktober i år, og RSL regner med at 700 000 - 800 000 passasjerer vil bruke flyplassen i 2008.