Beruset mann ville kjøre inn i bygning i Askim

En beruset bilfører kjørte opp en trapp og inn i en bygning i Askim i natt. Han var en av flere som sørget for at politiet i Østfold og Follo hadde nok å gjøre i sommernatten.

Kjørte inn i bygning i Askim

Inngangpartiet til Dr.Randersgate 3 i Askim ble påført en del skader etter at en beruset mann skal ha prøvd å kjøre inn i bygningen.

Foto: Freddie Larsen

Ved firetiden fikk politiet i Follo melding om at en beruset mann kjørte som en villmann rundt i Askim. Han hadde blant annet kjørt opp en trapp og inn i en bygning Dr. Randersgate. Det førte til betydelige skader på inngangspartiet på bygningen, melder operasjonssentralen Follo politidistrikt.

Dr. Randersgate 3 Askim

Dr. Randersgate 3 ligger i Askim sentrum.

Foto: Freddie Larsen

Da politiet innhentet ham, satte mannen fra seg bilen og prøvde å løpe fra stedet. Han ble innhentet og satt i arrest, etter først å ha vært innom en lege for blodprøve.

Sjåføren er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten førerkort og uten gyldig forsikring, for uaktsom kjøring og for å ha forlatt et ulykkessted.

På Ørje viste politiets folk bort en beruset mann i 20-årene fra «Gummibåtfestivalen» lørdag kveld. Da mannen valgte å komme tilbake til samme sted senere på kvelden, ble han brakt til arresten og anmeldt for forholdet.

Tre tatt på Rudskogen

Tre bilførere er stanset, mistenkt for kjøring i beruset tilstand på og ved Rudskogen i løpet av kvelden og natten. En meget beruset bilfører ble stoppet på vei inn til Gatebilarrangementet på lørdagskvelden. Etter at nødvendige prøver var tatt fikk mannen sove rusen ut i arresten. Samtidig måtte politiet ta hånd om en beruset mann i slutten av tenårene på Rudskogen. Han klarte ikke å ta vare på seg selv, og ble brakt til arresten.

Et par timer senere ble to personer tatt, mistenkt for promillekjøring med hver sin bil på Rudskogen. Prøver er tatt og førerkortene beslaglagt.

Båtfører pågrepet i Halden

En mann i 30-årene ble pågrepet på havna i Halden lørdag kveld, mistenkt for promillekjøring med båt. Politiet sikret seg de nødvendige prøver.

Ved midnattstider ble en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted i Fredrikstad. I Moss ble en mann i 30-årene anmeldt for tagging på et utested. Litt senere måtte politiet i Sarpsborg bortvise en mann som nektet å forlate et av byens utesteder.

En beruset mann i 40-årene er anmeldt etter å ha laget bråk på et utested i Fredrikstad. Da han ble innbrakt truet han polititjenestemennene.

I Halden ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Han fortsatte å forstyrre ro og orden og ble innbrakt til arresten.

En mann i slutten av tenårene ble stanset i Rygge i natt, mistenkt for å ha kjørt moped i beruset tilstand. Prøver er tatt.