Hopp til innhold

Ber turgåere om hjelp

Liket av den 49 år gamle legen som trolig er drept, er ennå ikke funnet. Nå ber politiet turgåere om hjelp.

Det er ikke blitt gjort noen større søk etter den savnede overlegen Joaquin Leal Bermudez på flere dager fordi snøen gjør letingen vanskelig, skriver Dagbladet.no.

- Det er ikke så enkelt å bare slenge fra seg en død person uten å bli sett. Samtidig vil et menneske som har vært med på noe sånt som denne hendelsen, kanskje vegre seg for å kjøre lenge med noe slikt i bilen, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen til Dagbladet.no.

Joaquin Leal Bermudez (49)
Foto: Politiet

- Derfor kan flere steder i Oslo være interessante, og da er parkeringsplasser for eksempel i Maridalen og Nordmarka noe av det som faller oss inn, legger han til.

Ber vitner melde seg

Abrahamsen ber nå alle turgåere og andre som har sett mistenkelig kjøring eller oppførsel i slike områder, om å melde seg umiddelbart.

Politiet vet foreløpig lite om hva som skjedde da legen etter all sannsynlighet ble drept. Liket og drapsvåpenet mangler, og siktede nekter for å ha noe med drapet å gjøre. Derfor mangler politiet flere sentrale tidspunkt og opplysninger før hendelseforløpet er på plass.

Tidligere har politiet oppfordret folk til å sjekke søppelcontainere i nærheten av Maridalsveien 51, der legen bodde og trolig ble drept. Nå rettes oppmerksomheten også mot områder utenfor bykjernen som gjerningsmannen kan ha nådd raskt med bil fra Maridalsveien.