Brann i fritidsbåt ved Hvitsten
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Båtbrann ved Hvitsten

Oppsummert

En kvinne omkom da hun ble hengende fast under en fritidsbåt i brann i Oslofjorden lørdag kveld. En mann ble hentet uskadd opp av vannet. Det er ikke avklart hvorfor kvinnen ble hengende fast under den 45 fot store båten.

 • Kvinne satt fast ved propell

  Kvinnen som døde etter brannen i en fritidsbåt utenfor Hvitsten i Oslofjorden lørdag, hang fast mellom båtens drev og badeplattformen akter. Brannen skal ha startet i motorrommet og utviklet seg rask. Båten var overtent da redningsskøyta kom fram.

 • Kvinne i 50-årene døde i båtulykke

  Det var en kvinne i 50-årene som omkom da en fritidsbåt brant utenfor Hvitsten i Oslofjorden lørdag. Brannårsaken er ikke kjent. NTB var søndag i kontakt med Havarikommisjonen som opplyste at de trolig ikke kommer til å granske ulykken.

 • HRS ber om gransking av båtbrann

  Hovedredningssentralen for Sør-Norge ber Havarikommisjonen granske båtbrannen ved Hvitsten der en kvinne omkom lørdag kveld. Det er uvanlig at noen blir hengende fast under en båt, sier redningsleder Eirik Walle ved HRS til NRK.

 • Kvinne døde i båtbrann ved Hvitsten

  Kvinnen som hang fast under en brennende fritidsbåt i Oslofjorden, er bekreftet omkommet, bekrefter Hovedredningssentralen for Sør-Norge. En mann som var ombord i båten, ble reddet uskadd opp av sjøen.

 • Person hentet opp fra vannet

  Hovedredningssentralen Sør-Norge bekrefter at en person som satt fast under en brennende fritidsbåt i Oslofjorden, nå er hentet opp og overlatt helsepersonell. De vil ikke si noe om helsetilstanden foreløpig.

  Laster Twitter-innhold