Romerike Politidistrikt
Foto: Dina Johnsen / NRK

Baby døde på Romerike

Oppsummert

Et foreldrepar i 20-årene er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge etter at et barn på to måneder døde på Romerike lørdag 16. april 2016.

 • Funnet bruddskader på baby

  Foreldreparet som er siktet for å ha mishandlet sin to måneder gamle datter til døde påførte sin datter 19 ribbeinsbrudd, mener politiet på Romerike. Politiadvokat Line Thorsberg sier til VG at det er funnet bruddskader på den døde babyen.

 • Løslater foreldrepar

  Politiet løslater foreldreparet som ble siktet og fengslet etter at deres to måneder gamle datter døde i midten av april.
  Politiet opprettholder siktelsen om grov kroppskrenkelse med døde til følge selv om foreldrene løslates fra varetekt onsdag, skriver Romerikes Blad.

 • Varetektsfengsling foreldrepar

  Politiet ber om to ukers varetekt for foreldreparet som er siktet etter baby-dødsfallet på Romerike lørdag. Foreldrene til den to måneder gamle babyen som døde lørdag kveld fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett klokken 14 og 15 onsdag.

 • Siktet for dødelig vold mot baby

  Et foreldrepar i 20-årene er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge etter at et barn på to måneder døde på Romerike. Siktelsen bygger på den foreløpige obduksjonsrapporten. De to blir trolig fremstilt for varetektsfengsling onsdag.