Gifter seg på direktesendt TV

Annicken Valseth (27) og Morten Nino Mercader Dahl (25) fra Drammen lar hele landet følge med når de gir hverandre sitt ja.

Annicken + Morten = sant

BRYLLUP: Morten Nino Mercader Dahl og Annicken Valseth gifter seg 28. mai i Bragernes kirke.

Foto: Anne-Marit Borgen Werring / NRK

Annicken Valseth (27) var ikke i tvil om at hun skulle svare JA da de ble spurt om å sende bryllupet direkte på nett og TV.

– Det er morsomt å gjøre noe mer ut av det enn alle andre. Det er mange som synes vi er litt gale, men de synes også det er veldig gøy.

Hun og forloveden Morten Nino Mercader Dahl (25) gifter seg i Bragernes kirke i Drammen den 28. mai. Ifølge bruden er det ikke mulig å bli mer nervøs enn hun allerede er.

– Jeg har panikk nok fra før på det å skulle gå opp kirkegulvet, og jeg er sikker på at jeg kommer til å snuble i kjolen. Da gjør det ingenting om det er flere enn de i kirken som ser det.

Sendingen kan du følge på NRK1 og NRK.no lørdag 28. mai fra klokken 10.15.

Vi vil gjerne se dine bryllupsminner. Merk bilder og video med emneknaggen #NRKbryllup i sosiale medier, eller last det opp her.

Annicken Valseth og Morten Nino Mercader Dahl

Annicken sier det er mange som syntes paret er gale som skal sende bryllupet direkte på NRK.

Foto: Roger Lien / NRK

Fridde i New York

Annicken og Morten møttes gjennom felles venner for litt over to år siden. Annicken var en ung alenemor som fikk en ny hverdag etter at hun ble sammen med Morten.

Morten Nino Mercader Dahl

Morten (25) fridde til Annicken på en restaurant i New York.

Foto: Idar Krogstad / NRK

– Da hadde jeg noen å støtte meg til både når det gjaldt positive og negative ting. Jeg hadde noen som kunne hjelpe meg med henting, levering og mating. Hele livet mitt ble enklere, sier Annicken.

Morten fridde til Annicken mens de var på juleferie i New York. Han hadde kjøpt en ring til henne og pakket den inn som en vanlig julegave.

– Det er veldig mange grunner til at jeg falt for henne. Annicken er veldig omsorgsfull. Hun er veldig sterk, og jeg liker at hun står for valgene sine. Jeg vil dele livet mitt med denne fantastiske jenta.

Hvordan tror du hun er om 30 år?

– Da tror jeg faktisk at hun er like fantastisk som nå, men det er nok jeg som må komme med frokost på senga da, ler brudgommen.

Bryllupssending NRK

NRK skal følge paret frem til bryllupsdagen.

Foto: Chetan Rastogi / NRK