–På tide å sanke poeng borte også

Det sier Sarpsborg 08s Martin Thømt Jensen til klubbens egne hjemmesider før møtet med Lillestrøm lørdag kveld.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08 står med to strake seire etter ferien. Begge har kommet på hjemmebane. Borte har Sarpingene fortsatt til gode å vinner i år.

Martin Thømt Jensen

Sarpsborg-08s Martin Thømt Jensen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

–Ny bortekamp og en helt åpen kamp. Etter to seiere på hjemmebane er det på tide å ta et steg videre å sanke poeng på bortebane også,sier Thømt Jensen til hjemmelagets egne hjemmesider.

Sarpsborg har fått en luke på seks poeng ned til kvalifesringsplassen og har fire poeng opp til dagens motstander Lillestrøm. Thømt Jensen mener at gjestene kan være fornøyd med vårsesongen, dersom laget vinner i kveld.

–Får vi med oss tre poeng fra denne kampen synes jeg vi har gjort en god vårsesong. Det er også målet vårt så vi reiser til Åråsen for å vinne,sier han.

–Må spille vårt spill

Bortekomplekset til Sarpingene er noe som blir diskutert blant supportere og i media. Thømt Jensen mener at laget har en god plan på hvordan de skal ta med seg den gode hjemmeformen til Åråsen i kveld. Fjorårets tilsvarende kamp endte forøvrig med poengdeling.

–Vi må fortsette å spille vårt spill. Samtidig må vi kanskje tilpasse oss motstanderlaget i større grad. Vi har en plan for kampen og vi skal gjennomføre den 100%, også håper vi at den holder til å ta tre poeng - vi har troa i hvert fall, avslutter midtsopperen.

Møter gamle lagkamerater

Magnar Ødegaard er fostret opp i Sarpsborg, men spiller nå for Lillestrøm. Han håper på en åpen og morsom kamp når gamleklubben kommer på besøk i kveld.

Magnar Ødegaard til Molde

Lillestrømspiller Magnar Ødegaard. (Her da han signerte for Molde)

Foto: Privat

–Jeg håper og tror at det blir en åpen og morsom fotballkamp på lørdag, mellom to lag som begge vil ha ballen i laget og styre kampen. Det blir nok en morsom kamp for publikum,sier Ødegaard til Sarpsborg-08s hjemmesider.

Tjueenåringen har i år kunnet nyte mer førstelagsspill på Åråsen og er meget fornøyd med tingenes tilstand om dagen.

–Det har blitt mye tillit hittil i år, og det er noe jeg setter stor pris på. Spesielt med tanke på at det ble lite spilletid i fjor, så smaker det ekstra godt å få spille nå. Det er morsomt å være LSK-spiller om dagen, sier Ødegaard

Lillestrøm har hatt en sesong på det jevne. Laget har plassert seg på syvende plass så langt. Men de har bare seks poeng opp til Strømsgodset på 2.plass. Ødegaard røper at målet er topp fem for «kanarifuglene».

–Vi ligger greit plassert for øyeblikket, men vi ønsker å avslutte topp fem. Kanskje kan vi være med å kjempe om en medalje. Klubben sliter økonomisk om dagen, men vi spillerne har likevel fullt fokus på jobben vi skal gjøre på banen. Foreløpig har det gått bra. Vi er i en utfordrerposisjon, sier Ødegaard

Kampen på Åråsen kan du følge her fra klokken 18:00

Laster innhold, vennligst vent..