#dalenvaar blir fotokonkurranse

Bilder fra NRK-serien Dalen vår og bilder publikum har delt i sosiale medier er blitt til en utstilling på biblioteket på Furuset. Du kan bli med i utstillingen og konkurrere om det beste Groruddalsbildet.

Mange TV-seere har delt sine bilder fra livet i Groruddalen i forbindelse med NRK-serien Dalen vår som har gått på TV i vinter.

Utstillingen med bildene åpner tirsdag 21. mai kl. 17.00 på biblioteket på Furuset, og er åpen frem til 22.august.

Nå kan også ditt bilde kan bli med i en loop av stadig nye bilder som strømmer inn i utstillingen.

Konkurranse

Vi vil gjerne se enda flere steder og situasjoner i Groruddalen og inviterer til Fotokonkurranse i sommer.

Del øyeblikk fra livet i Groruddalen og bildet ditt blir en del av utstillingen. Det kan være en benk du liker å sitte på, en kiosk du handler i eller en hyggelig nabo som vil være med på leken.

Du deltar i konkurransen ved å merke bildet ditt #dalenvaar Instagram eller via facebook siden vår NRK Dalen vår. Du kan også sende bildet til ostlandssendingen@nrk.no

Konkurransen pågår fra 21. mai – 22. august 2013. Vinneren får en DAB-radio fra NRK.

En jury velger ut 10 bilder til en avstemming blant leserne på våre nettsider etter sommerferien.

Hva ser juryen etter?

Juryen består av distriktsredaktør i Østlandssendingen, Otto Haug, prosjektleder i Groruddalssatsingen Charlotte Sætre og NRK-fotograf Heidi Fjørtoft Klokk.

Heidi Fjørtoft Klokk

Jurymedlem: NRK fotograf Heidi Fjørtoft Klokk.

Foto: NRK

Heidi Fjørtoft Klokk jobbet som fotograf i Dalen vår. Hun gleder seg til å se ditt bidrag, og mener alle kan få til et godt bilde.

– Det handler om å ta seg tid til å se seg rundt. Groruddalen er full av fine øyeblikk og spennende detaljer. Kom deg ut å kikk deg rundt. Kanskje oppdager du ting du aldri har lagt merke til i nærmiljøet ditt?

Konkurransen arrangeres av NRK Østlandssendingen i samarbeid med Groruddalssatsingen. Bildene kan bli brukt på nett av NRK og Groruddalssatsingen.