Hopp til innhold

– Verden går ikke under neste år

I morgen tenker vi mer med hjertet og menneskene får en åndelig oppvåkning, tror foredragsholder og forfatter Camillo Løken.

Jorda stiger over månen, fra Apollo 11

Jordkloden og livet på den forsvinner ikke i 2012. I stedet skal planeten vår bli et bedre sted å bo på, mener foredragsholder og forfatter.

Foto: NASA

Camillo Løken

Camillo Løken tror 2012 blir et godt år. Mennesket kommer til å tenke mindre på penger og mer på å lytte til sin indre røst.

Foto: Privat

Løken har blant annet skrevet boken «Bevissthetsskiftet» – en bok som tar opp kontroversielle temaer som reinkarnasjon, døden, astral planet, karma, sjelevandringer, nær-døden opplevelser og 2012 fenomenet.

Og i 2012, så våkner mennesket opp, skal vi tro Løken.

– Vi har vært inne i en informasjonsalder hvor vi har blitt bombardert med informasjon. Nå tror jeg vi går mer inn i intuisjonsalderen og tenker mer med hjertet. Den ytre verden stopper litt opp, sier han.

LES OGSÅ:

Magefølelsen ba ham si opp jobben

– Flere får en form for åndelig oppvåkning. Flere ser at det er noe mer i denne verden enn det våre fem sanser skal ha det til. Vi blir ikke så styrt av penger og materialisme. Mayaene snakker om tiden for materialisme. Den kommer til å fade mer ut. Folk våkner og ser at det er andre ting enn penger. Verden sliter økonomisk og det henger litt sammen med at vi våkner opp og ser at det er noe mer.

– Verden blir et bedre sted når man tenker med hjertet, mener han.

Selv hevder Løken at han selv har våknet opp og lever nå etter det magefølelsen sier. Det markerte han blant annet med å si opp en godt betalt jobb for å begynne å skrive bøker.

– 2012 er en form for symbolsk vekkerklokke. Vi ser at den økonomiske krisen vedvarer og flere og flere skifter retning i livet. Jeg jobbet i en veldig godt betalt legemiddelbransje men fant ut at jeg ikke ville gjøre det resten av livet

– Vi går på autopilot fra morgen til kveld. Før sto jeg opp grytidlig og pendlet mellom Fredrikstad og Drammen i 11 år. Nå starter jeg dagen med en halvannen times tur i skogen og får et helt annet utbytte av dagen, sier Camillo Løken.

LES OGSÅ:

Mayakalenderens slutt

21 desember 2012 er en dato mange i verden har hengt seg opp i. Det er sluttdatoen for Mayakalenderen og flere mener at verden da går under. Men det kommer neppe til å skje.

– Det er vi mennesker som har skapt den frykten. Mayaene har aldri spådd dommedag. Det er bare kalenderen deres som ikke går lenger enn til 21. desember. For meg er det en dato som ikke har noe dommedag rundt seg. Det er bare slutten på en kalender, sier han.

Og med tanke på at menneskeheten overlevde den digitale dommedagen ved årsskiftet fra 1999 til 2000, så er det neppe noen vits i å forberede seg på det verste neste år.

– Tror ikke det er så ille som folk skal ha det til, sier han.