– Plutselig ble tatoveringa historisk

Kommunesammenslåing skaper krøll for kroppskunsten.

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Per Magnus Finnanger Sandsmark har litt hodebry med hva han skal gjøre med østfoldkartet han har tatovert på overarmen sin.

Foto: Privat

Etter mandagens vedtak om kommunesammenslåing mellom Aurskog-Høland og Rømskog må Per Magnus Finnanger Sandsmark vurdere å endre østfoldkartet han har tatovert på overarmen.

For Rømskog ligger i Østfold, mens Aurskog-Høland ligger i Akershus. Dermed kan også fylkesgrensa bli tegna på nytt, slik det står i intensjonsavtalen mellom de to kommunene. Se kart nederst i saken!

Rømskog ut av Østfold?

Det er den lille «utveksten» på østfoldkartet som nå mest sannsynlig blir en del av Akershus.

Foto: Privat
Per Magnus Finnanger Sandsmark

Per Magnus Finnanger Sandsmark delte bildet av seg selv på Instagram etter at vedtaket om kommunesammenslåing i Rømskog var et faktum.

For to og et halvt år siden tok han tatoveringen han hadde drømt om.

– Jeg hadde tenkt på det lenge, mest på hvor på kroppen jeg skulle ha den, forteller Sandsmark til NRK.

Vurderer en liten tømmerhugger

Venstre-politikeren fra Halden ville ha et minne fra alt han har gjort i og for Østfold i perioden han satt på Fylkestinget.

Men var det ment som et innlegg i kommunesammenslåingsdebatten?

– Neinei, ler han, og sier han tvert imot synes det er positivt at kommunene ser på nye strukturer for å gi et bedre tilbud til innbyggerne sine. Nå er han derimot litt usikker på hva han skal gjøre etter mandagens vedtak i Rømskog.

– Det blir ikke aktuelt å fjerne Rømskog med laser, men jeg vurderer om jeg skal tatovere en liten tømmerhogger oppe i Rømskog som hugger seg ut av Østfold-kartet.

Laster kart, vennligst vent...