- Ille å miste Deila

Leder i Godsetunionen mener et trenerbytte er en dramatisk situasjon for Strømsgodset.

Godsetunionen på Marienlyst stadion

Det har kokt mye blant godsetsupporterne de siste dagene.

Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

– Jeg unner Ronny Deila å trene en så stor internasjonal klubb som Celtic, men for vår del betyr dette stor usikkerhet, sier unionleder Marius Paulsen Andreassen.

Han er veldig spent på hvem som blir ny hovedtrener, og bekymret over at Godset mister en del av den tryggheten Deila har skapt de siste årene.

– At Deila går, kan bety mye. Det er han som har bygget det laget vi har nå. Han har ført oss til en cupseier, et seriesølv og et seriegull, så det blir stor fallhøyde for en ny trener som overtar etter ham, sier unionlederen.

Store sko å fylle

David Nilsen

Assistenttrener David Nilsen kan være et hett navn som erstatter for Deila

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

Han er redd for å spekulere for mye om hvem som skal overta, men han holder en knapp på dagens assistenttrener David Nilsen.

– Så får vi bare håpe at han kanskje har lært litt om måten Ronny Deila tenker og trener på, og ta vare på det som er bygget opp. Men han har veldig store sko å fylle.

Det har kokt

Han synes det er nesten umulig å tenke seg en tilværelse som godsetsupporter uten Deila. De siste dagene har han vært inne på nettavisene og sosiale medier så å si kontinuerlig for å holde seg oppdatert.

– Det har jo kokt ikke så rent lite i debattforumet på Godsetunionens hjemmesider og i sosiale medier de siste dagene. Det er voldsomme følelser knyttet til dette, sier han.