Hopp til innhold

– Det kunne nesten vært mitt eget bryllup!

Sarpsborg-ordfører Sindre Martinsen Evje var rørt over folkehavet som hadde møtt opp for å ta imot sommerbåten og programlederne i Høysand.

Sindre Martinsen Evje sammen med programlederne

Ordfører Sindre Martinsen Evje var en blid mann da sommerbåten la til kai. I godt humør var også programlederne Anne Rimmen og Marte Stokstad.

Foto: Lotte Olsen / NRK

– Jeg finner ikke ord! Dette er så stort at det nesten kunne vært mitt eget bryllup, smiler Sarpsborgs stolte ordfører Sindre Martinsen Evje. Sommerbåten har nettopp lagt til kai i Høysand, og nærmere 3000 personer har møtt opp for å ta den imot.

– Det kunne ikke blitt bedre. Jeg har klump i halsen og har gåsehud, sier han, tydelig rørt.

Folk har tatt sommerbåten vel imot i Høysand

Folk har tatt sommerbåten vel imot i Høysand.

Foto: Lotte Olsen / NRK

Programlederne var imponerte

Sammen med ordføreren står NRKs programledere Marte Stokstad og Anne Rimmen. De blir også emosjonelle når de ser folkemassene.

– Vi blir jo rørt vi, også! Dette er fantastisk, vi har blitt møtt av flere tusen mennesker. Både på kaia og i båter, sier Anne Rimmen.

En haug båter har fulgt sommerbåten mot Høysand.

En haug båter har fulgt sommerbåten mot Høysand.

Foto: Lotte Olsen / NRK

En av personene som har fått Høysand inn på sommerbåtprogrammet er Snorre Walther. Han slang seg på i rekken av personer som nesten tok til tårene av folkefesten i Sarpsborg.

– Jeg kunne jo drømme om dette, men jeg hadde ikke trodd at det skulle bli virkelig. Det har vært en helt fantastisk innseiling med hundrevis av båter og strålende solskinn. Alt har stått til seks på terningen!