- Vil forhandle med Grönhagen

FFK-direktør Runar Henriksen sier at trener Anders Grönhagen har klubbens fulle tillit og at FFK ønsker å forhandle med ham.

Anders Grönhagen og spillere

Både FFK og Anders Grönhagen ønsker en rask avklaring.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Grönhagen har uttalt til NRK at han nå krever avklaring rundt sin egen fremtid i klubben.

Kontrakten hans går ut etter kommende sesong, men etter bråket i klubbledelsen i vinter vil svensken ha et svar allerede nå.

- Gjenopptar forhandlingene nå

Administrerende direktør i FFK, Runar Henriksen, sier at forhandlingene med Grönhagen via trenerens agent blir gjenopptatt allerede onsdag.

- Vi startet samtaler med agenten til Anders i slutten av november, og så har vi hatt en pause fordi vi fikk ny sportsdirektør ombord og ønsket å inkludere ham i forhandlignene. Som alle vet har han nå forlatt klubben, så nå gjenopptar vi forhandlignene på vanlig måte igjen, sier Henriksen.

Henriksen våger ikke å spå hvor lang tid forhandlingene vil ta.

- Har klubbens fulle tillit

- Dette er jo en pågående prosess. Blir vi enige, så blir vi enige, og hvis vi ikke blir enige, så tar det sikkert litt lengre tid. Men fra klubbens side ønsker vi å få en avklaring så fort som mulig, sier han.

Han bekrefter at Grönhagen fortsatt er ønsket i Fredrikstad.

- Anders har klubbens fulle tillit, og vi ønsker å gå i en forhandling med ham, men hva resultatet blir av det, er for tidlig å si, for det er mange ting omkring strategi og økonomi som skal på plass. Men blir vi enige om det, blir det fortsettelse for Anders Grönhagen i FFK, sier Henriksen.