- Vi skal avslutte med stil

Dagens kamp mot Kongsvinger er «sjarmøretappen» for Sarpsborg 08, men assistenttrener Joakim Klæboe ser ingen grunn til å ta foten av gasspedalen.

Joakim Klæboe (t.v) og Roar Johansen

Assistenttrener Joakim Klæboe og hovedtrener Roar Johansen.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Søndag klokken 13:00 spiller Sarpsborg 08 sin siste kamp for sesongen, mot Kongsvinger på Gjemselund Stadion.

Sarpsborg har som kjent allerede sikret seg en plass i eliteserien neste sesong. Plasseringsmessig har kampen ingenting å si for laget.

Kongsvinger på sin side ligger trygt plassert midt på tabellen, på en niendeplass.

Assistenttrener Joakim Klæboe har likevel et sterkt ønske om at Sarpsborg skal vise seg fra sin beste side også på søndag.

(Teksten fortsetter under bildet)

Sarpsborg 08 opprykk

Spillere og supportere jublet for opprykk til eliteserien forrige helg.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Vi skal være det laget som har best bortestatistikk i Adeccoligaen. Om noen er bekymret for antall mål vi har sluppet inn, har vi i alle fall tatt store steg på bortebane, og det er et mål i seg selv for kampen, sier Klæboe til klubbens hjemmeside.

Han håper søndagens kamp vil vise et offensivt Sarpsborg 08.

– Det er viktig for oss å framstå som vi har gjort hele sesongen. KIL sparket litt bein på oss i vårsesongen, så det er ingen grunn til at vi skal ta foten av gasspedalen, sier assistenttreneren.

I vårsesongen vant Kongsvinger 1–2 over Sarpsborg, etter to scoringer av Andreas Moen. Mehmed Divanovic stod for «trøstemålet» for de blåhvite tre minutter før slutt.