- Knivstukket 20-30 ganger

Den 19-år gamle kvinnen som ble funnet drept i en leilighet ved Anker Studentboliger natt til 23. juni skal ha vært drept på brutalt vis ifølge Oslo-politiet.

Yafet Kassa Berbrewold
Foto: Politiet

- Hun ble angrepet med kniv, og drept med mellom tjue og tretti knivstikk, sier leder for vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde til iOslo.no.

Vil ikke gi konklusjon for motivet

Politiet ønsker ikke å gå ut med noen konklusjon av motivet for drapet, men sier at etterforskningen viser at det var en uoverenstemmelse mellom partene, skriver iOslo.no.

Personen som ble funnet død i havnebassenget ved Fredrikshavn i Danmark onsdag ble obdusert denne uken, men politiet vil allikevel ikke fastslå identiteten til mannen.

De skriver allikevel i en pressemelding at de har "all grunn til å tro at den avdøde er Yafet Kassa Gerbrewold (27)", som er siktet for drapet på sin kone.

- Vil ta tid å bekrefte dødsfallet

Hanne Kristin Rohde

Leder for vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde.

Foto: NRK

Rohde sier til iOslo.no at de på grunn av ubekreftede fingeravtrykk og tannstatus fortsatt ikke går ut med en formell bekreftelse på at det er Gerbrevold som er funnet.

- Det vil kunne ta tid å få bekreftet dødsfallet, sier hun til nettstedet.

Han skal ha hatt noen norske mynter på seg og nøkler som viste seg å være tilknyttet en studentbolig i Oslo, skrev Nettavisen tidligere denne uka.

Foreløpig dødsårsak for 27-åringen som ble funnet død i Danmark er, ifølge politiet, drukning.

Kvinne funnet død Anker

En 19 år gammel kvinne ble funnet død natt til 23. juni.

Foto: Holm,Morten / SCANPIX