Hopp til innhold

- Gleder meg som en unge

Sarpsborg 08s trener Roar Johansen har tatt laget sitt til kvalifiseringsspill for Eliteserien. Fredag morgen er han gjest i NRK Østfolds Morrasending.

Sarpsborg-trener Roar Johansen etter kampen

Roar Johansen er gjest hos Hans Christian Andersen i morgenstudioet fredag. Ja, det blir litt snakk om fotball også !

Foto: Sondre Gjeldnes

- Jeg gleder meg som en unge, sier Sarpsborg 08s trener Roar Johansen på klubbens nettsider før kvalik-spill mot nabo FFK.

Sarpsborg-laget har kapret femteplassen på tabellen av 1. divisjon, og skal dermed spille kvalifiseringskamp mot FFK på Fredrikstad stadion.

Fredag morgen kommer den relativt anonyme Roar Johansen til Hans Christian Andersen i NRK Østfolds morgensending fra klokka 0703 til 0900.

-SLAGET OM ØSTFOLD har blitt et riksbegrep og vi skal høre om forberedelsen til slaget fra den ENE parten. Gleder meg!, sier Hans Christian.

Les også:
Sarpsborg 08 sikret kvalik-plassen
«Skjebnekampen»

Sarpsborg stadion før kampen

'Fotballfeber' er en klisje`som trygt kan brukes på Sarpsborg for tiden.

Foto: Sondre Gjeldnes

- Hadde aldri trodd på kvalikplass

Det var noe surrealistisk over utfallet av oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og HamKam 25. oktober, da Sarpsborg 08 vant 1-0.

Mens de blåhvite sarpingene, som på mange måter har vært gjennom en veldig turbulent sesong, kunne feire kvalikkplassen, måtte opprykksfavorittene fra Hamar innse at de neste år skal spille i andre divisjon.

Heller ikke hovedtrener Johansen klarer helt å forstå hva som har skjedd.

- Nei, da jeg overtok på forsommeren, hadde jeg aldri trodd at vi skulle ta den kvalikkplassen, selv om jeg hadde god tro på at vi kunne oppnå målsettingen om 45 poeng, sier han.

Les også:
Kongen av Mallorca som morgenvert
Doldis som programvert på Morran
Forbrukerombudet på fredagsmorgen

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.