- FFK var et riktig valg

Fredrikstad FK nyeste tilskudd, Celso Borges, mener kritikerne i hjemlandet Costa Ricatar feil.

Ledelsen i hans forrige klubb, Deportivo Saprissa på Costa Rica, ristet på hodet over 20-årigens overgang til Fredrikstad Fotballklubb.

- Sjanse til å vokse

Borges beskrives som et kjempetalent på midtbanen, og ledelsen i gamleklubben Deportivo Saprissai mener han heller burda ha gått til en bedre liga .

I dag ble 20-åringen presentert som FFK-spiller på en pressekonferanse, og da slo han tilbake mot kritikken.

- Jeg så en sjanse til å vokse som profesjonell spiller. Jeg tror FFK er et lag som kan gi meg de riktige redskapene som gjør at jeg kan utvikle meg videre, sier Borges til NRK.

Costaricaneren er fast innslag på landslaget og i 2006 fikk han plass på bladet World Soccer's liste over verdens 50 største fotballtalenter.

SE CELSO BORGES I AKSJON HER: youtube.com

(NRK er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)

Skal "lære" norsk fotball

Men det er foreløpig ikke klart når FFK's nyerhvervelse skal få vise seg frem for det norske publikummet.

LES: FFK-poeng i sluttminuttene

Administrerende direktør Runar Henriksen sier Borges først må venne seg til norsk toppseriespill.

- Det er klart vi har store forventninger til han, men han skal få den tiden han trenger på å tilpasse seg norsk fotballkultur. FFK må satse på yngre talenter og med sine 20 år er Borges akkurat hva vi trenger, sier Henriksen.

Her kan du lese alt om FFK!

Vil til topps med FFK

20-åringen har skrevet under en avtale på tre og et halvt år med Østfold-klubben, og er klar på hva som er målene hans for oppholdet.

- At FFK når en topposisjon, som å vinne eliteserien. Delta i Champions League, og å bli godt akseptert av spillerne og folket, sier Borges til NRK.

LES OGSÅ: Askar valgte FFK