Hopp til innhold

Vær sammen på NRK

Nå får du selskap på NRK.no gjennom hele døgnet med NRK Alltid sammen - #nrkalltidsammen.

NRK alltid sammen
Foto: NRK alltid sammen

Norge er inne i en svært spesiell situasjon, og mange av oss må være mye innendørs og alene. Vi har alle behov for selskap og å fylle dagene våre, også med andre ting enn nyheter om koronaviruset. Med livesendingen NRK Alltid sammen er tanken at vi alle skal få litt selskap gjennom døgnet på NRK.no.

Det blir en blanding av innhold fra store deler av NRK. Det blir for eksempel direktesendinger fra P3, litt sakte-TV i beste NRK-ånd, og humor fra NRKs underholdningsavdeling som forhåpentligvis kan hjelpe deg med å få et avbrekk fra den kaotiske tilstanden verden er i nå.

Sendingen startet torsdag kl. 06.00 med direktesending fra P3morgen. Foreløpig er det ikke satt noen sluttdato for initiativet.

Aldri alene

NRK vil fortløpende utvikle direktesendingen i samarbeid med publikum, derfor kommer det mer innhold etter hvert. Men vi skrur aldri av, og når vi ikke har annet innhold fra NRK jobber vi med et sakte-TV-konsept som publikum kan glede seg til. Det kommer i løpet av dagen.

– Vi inviterer dem som følger med til å chatte med oss og komme med innspill til innhold. Nå prøver vi noe ganske nytt, og tjenesten blir i stor grad til mens vi går. Og vi gjør det sammen! Vårt håper er at ingen skal måtte være alene i denne vanskelige tiden, og det føles riktig at NRK som eies av alle gjør et forsøk på å bringe folk sammen, sier nettsjef i NRK, Hildegunn Amanda Soldal.

Slik deltar du

Sendingen foregår i en egen video på forsiden til NRK.no. Og på NRK.no/alltidsammen blir det et «chattevindu» der alle kan skrive inn en melding med hva de ønsker å se mer av eller gi andre kommentarer.