Premiere på «Kåss til kvelds»

Hele Norges popstjerne Astrid S, samferdselsminister Knut Arild Hareide og skuespiller Sven Nordin er de første gjestene som får sitte i sofaen til Else Kåss Furuseth og Markus Neby i «Kåss til kvelds».

Kåss til kvelds
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Det blir god og uhøytidelig stemning i sofaen i seks lørdager fremover når Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer feststemte gjester til å dele sine beste (og verste) historier.

Programleder Else Kåss Furuseth sier hun brukte store deler av fjoråret på å fundere over livet. Derfor ser hun på dette talkshowet nesten som et barn. Hun håper programmet skal gi plass til alle slags gjester og at nesten alt skal være lov.

– Når jeg inviterer folk oppi sofaen, prøver jeg å tenke på det som å sette sammen en regjering! Man bør ha såpass mye til felles, at vi unngår at noen går. Men alle vet at det blir litt lite show uten et «wildcard». Det er her Markus Neby kommer inn. Med hjelp av hans gitarsoloer, frekke kommentarer og rause hjerte skal vi forhåpentligvis røske og knuffe litt på lørdagskvelden, om det er lov å si, sier Furuseth.

Else Kåss Furuseth og Markus Nebby

Else Kåss Furuseth og Markus Neby.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Elses «sidekick» er Markus Neby, kjent fra blant annet P3morgen:

– Jeg elsker Else og synes det er helt rått at jeg skal få jobbe med henne. Hun har vært gjest i P3morgen flere ganger. Da har jeg alltid tenkt at det hadde vært veldig gøy å gjøre mer med henne. Og så skal jeg ikke skryte av meg selv, men jeg er ekstremt musikalsk og vanvittig god på gitar. Det er en viss fare for at man vil legge merke til det i løpet av et program. Jeg tror programmet kommer til å fremstå relativt ujålete. Uansett om vi prøver å være jålete, sier Neby.

Kåss til kvelds
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Se «Kåss til kvelds» på NRK1 og NRK TV lørdag 29. februar kl. 2125.